Konferanse

 

 

 

 

 

Svein Tore Bergestuen modererer konferanser i krysningspunktet mellom politikk og næringsliv. Som programleder for faglige arrangementer sørger Bergestuen for å balansere redaksjonell ledelse, faglig fordypning og god stemning.

 

Svein Tore Bergestuen har ledet flere tusen debatter og intervjuer som tidligere journalist og programleder på radio og tv. Gjennom hele karrieren har han samtidig dyrket rollen som møteleder, intervjuer og programleder på ulike konferanser og arrangementer. Faktisk trives han bedre i umiddelbar nærhet til sitt publikum enn i studio.

 

Å stille relevante spørsmål krever erfaring. Å gjøre gode intervjuer krever en metodisk tilnærming. Å lede store fagdebatter, med 8-10 intervjuer etter hverandre, samt improvisere en programledelse gjennom 6-7 timer, krever en timing og tilstedeværelse som bare noen få takler på toppnivå.

 

Bergestuen har gjennom mange år opparbeidet seg en lang rekke usedvanlig tilfredse kunder og samarbeidspartnere. Oppskriften er faglig tyngde, gode forberedelser, timing, seriøsitet og humor.

 

Noen vil ha kjendiser til å lede de store konferansene. Andre vil ha humorister for opplevelsens skyld. Men dersom dere ønsker grundighet og fag kombinert med gode intervjuer og levende programledelse, vil Bergestuen gjerne lede din neste konferanse.

ST BERGESTUEN AS

Haddy N'jie og Svein Tore Bergestuen ledet Virkekonferansen 2016

FOTO: Virkekonferansen

"Oppdraget ble utført på en meget profesjonell måte. Svein Tore leverte solid i alle ledd.

Oppbygging og dramaturgi var et teater verdig. På Scenen er han trygg, strukturert og passe provoserende"