Om

 

 

 

ST BERGESTUEN AS

 

 

ST BERGESTUEN AS er et konsulentselskap som tilbyr rådgivning innenfor tre hovedområder:

Endring, toppledelse og mediehåndtering.

 

Vi bistår selskaper og organisasjoner i ulike endringsprosesser der kommunikasjon er nødvendig som verktøy. Det gjelder interne endringer, implementering av forretnings- og kommunikasjonsstrategier, eller omdømme- og merkevarebygging.

 

Vi tilbyr også skreddersydd topplederkommunikasjon, presentasjonstrening og taleskriving for ledere. En ledelse med sterk kommunikasjonskompetanse, vil heve virksomhetens produktivitet, inspirere ansatte, og styrke selskapets markedsposisjon.

 

Vi bistår selskaper og organisasjoner i alle faser av mediehåndteringen, som proaktiv og reaktiv mediekontakt, medietrening, mediekunnskap, kriserådgivning og krisehåndtering.

 

 

SVEIN TORE BERGESTUEN har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i over 20 år. Han har drevet rådgivning for private og offentlige virksomheter, politiske partier og organisasjoner.

 

Han er forfatter av skjønn- og faglitteratur og skriver taler for toppledere i næringslivet. Han er blant landets ledende medietrenere og har undervist ved Institutt for journalistikk.

 

Bergestuen modererer også fagkonferanser i krysningspunktet mellom politikk og

næringsliv.