ST BERGESTUEN AS

RådgivningST BERGESTUEN AS er et konsulentselskap som tilbyr råd-givning innenfor tre hovedområder: Endring, toppledelse og mediehåndtering.


Vi bistår selskaper og organisasjoner i ulike endrings-prosesser der kommunikasjon er nødvendig som verktøy. Det gjelder interne endringer, implementering av forretnings- og kommunikasjonsstrategier, eller omdømme- og merkevare-bygging.


Vi tilbyr også skreddersydd topplederkommunikasjon, presentasjonstrening og taleskriving for ledere. En ledelse med sterk kommunikasjonskompetanse, vil heve virksomhet-ens produktivitet, inspirere ansatte, og styrke selskapets markedsposisjon. 


Vi bistår selskaper og organisasjoner i alle faser av medie-håndteringen, som proaktiv og reaktiv mediekontakt, medie-trening, mediekunnskap, kriserådgivning og krisehåndtering.


SVEIN TORE BERGESTUEN har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i over 25 år. Han har drevet rådgivning for private og offentlige virksomheter, politiske partier og organisasjoner.


Han er forfatter av skjønn- og faglitteratur og skriver taler for toppledere i næringslivet. Han er blant landets ledende medietrenere og har undervist ved Institutt for journalistikk.


Bergestuen modererer også fagkonferanser i krysningspunktet mellom politikk og næringsliv.


Kunder per august 2020

TV 2 AS, NHST, Statens arbeidsmiljøinstitutt, Alva Industries AS, Norsk Skuespillerforbund, Mastiff


Tidsbegrenset oppdrag, 2020


TietoEvry, KLP, DNB, NHO, UDI, NCSC, Norwaco, Akademikerne, Sykehuset Østfold, Enova, Advokatfirmaet Berngaard, Søstrene Storaas, Apotek 1, Tekna, Bygg Reis Deg, Anorak/Noa, 

Moss avis